Wat is een industriële tafel? Het is eigenlijk heel simpel. Industriële tafels bestaan uit twee onderdelen. Je hebt het tafelblad en een onderstel. Het industriële tafelblad is gemaakt van eikenhout. Het tafelblad heeft meestal een donkere kleur. Het geeft de industriële tafel een oudere uitstraling. Dat geeft een industriële tafel het karakter dat het verdiend heeft.

Hoe zien industriele tafels eruit?

Een industriële tafel heeft een eikenhouten tafelblad. De kleur van het tafelblad is donkerder dan bij een tafel van steigerhout. De industriele tafels van eikenhout zijn populair omdat ze door de kleur vaak ouder lijken. Het onderstel en de poten zijn van metaal gemaakt bij de meerderheid van de tafels. Er zijn natuurlijk ook industriële tafels die een houten onderstel hebben.

Het design van eikenhouten blad en het metalen onderstel en de poten maken de industriële tafel toch meer karaktervol. Een industriële tafel is gemakkelijk aan te passen aan de rest van het interieur. Een industriële tafel is stijlvol en ziet er stoer uit door zijn look. Het robuuste design is een eyecatcher in je huis.

Het onderhoud van een industriële tafel

Een industriële tafel heeft niet alleen een mooie uitstraling. De mogelijkheid dat je zelf een tafel kunt samenstellen maakt het wel bijzonder. Het onderhoud van een industriële tafel is ook een voordeel. Het robuuste design zorgt ervoor dat die nauwelijks kapot te krijgen is.

Als je een industriële tafel hebt met een eikenhouten tafelblad dan kun je die het beste behandelen met lak of met een olie. Je tafel zal op deze manier voor een lange tijd in een goede conditie blijven. Vooral een onbehandelde eikenhouten tafel is daar geschikt voor.

Een handgemaakte industriële tafel voor in je huis

Zoek je een stoere en rustieke look van tafel dan is een industriële tafel een goede keuze. Een stevige tafel die je gemakkelijk kunt onderhouden en karaktervol is. Zoek je een industriële tafel in de mooiste designs dan kun je via industrielemeubels.nl deze op maat laten maken. De industriële tafels passen in elk interieur en passen zich goed aan op andere meubels. Je kunt een industriële tafel laten maken naar jou wensen.

Jouw industriële tafel op maat

De robuuste eettafel of salontafel is een echte trendsetter en zal altijd zijn waarde behouden. De industriële tafel gaat mee in de tijd. Een industriële tafel wordt uniek en persoonlijk als je hem laat maken naar de stijl die je zelf wilt. Een industriële tafel wordt een pronkstuk in de ruimte waar je hem zet door zijn eigen stijl.

Naast de industriële tafel is het mogelijk om andere meubels te laten maken op maat in industriële look. Alle meubels kunnen op maat gemaakt worden zodat het goed past in je huis. Zo kun je een salontafel of een kast laten maken in dezelfde stijl. Het is mogelijk om bijpassende bankjes of stoelen te bestellen. Geef je huis een stoere en robuuste look met het design van industriële meubels. Het geeft een authentieke uitstraling in je huis.