bahamas, shack, signs-1982413.jpg

Mannen hebben een plek nodig om tot rust te komen. Het punt is, het is eigenlijk een stuk moeilijker voor mannen om te ontspannen dan voor vrouwen. De reden hiervoor is simpel: het is moeilijk voor een man om te ontspannen als er zoveel dingen om hem heen gebeuren. Natuurlijk kun je naar de woonkamer gaan en wat sporten kijken, maar tenzij je de ruimte voor jezelf hebt, is het moeilijk om echt achterover te leunen en te genieten, vooral wanneer een kind of een significant ander wil praten en “rondhangen”. Daarom is het idee van een mancave de laatste jaren zo populair geworden.

Een mancave is een kamer die helemaal om de man draait: sport, bier, spelletjes, games etc. Als je het leuk vindt, dan is de mancave de plek om het te doen. Als het gaat om het ontwerpen van een mannengrot, is het echt een persoonsding.

Eerste dingen eerst: zoek een plek voor een mannenhol. Traditioneel bevindt een mannenkamer zich op een afgelegen locatie waar een man weg kan. Dit omvat traditioneel plaatsen zoals kelders, afgesloten garages en kleine, afgelegen kamers. Aangezien je meestal een mannenkamer helemaal opnieuw bouwt, hoeft het technisch gezien niet zo speciaal te zijn. Dus als je vraagt ​​hoe je een mannenhol ontwerpt, vraag je je waarschijnlijk af wat er in moet? Traditioneel heb je minstens één televisie met groot scherm nodig (afhankelijk van hoeveel sportevenementen je tegelijk wilt), een koelkast voor bier en eten, een paar banken en een paar mooie “mannelijke” versieringen.

Als het erop aankomt, is een mannenruimte een sociale ruimte die bedoeld is voor meer dan één man. Hoewel het misschien een plek is om alleen te ontspannen, is het ook een plek om je vrienden uit te nodigen voor een avondje. Met dit in gedachten, wil je misschien een bar neerzetten, compleet met krukken, wat sociale spellen zoals darts en tafelvoetbal, en misschien zelfs een kaarttafel als je een beetje kaart wilt spelen. Als je je afvraagt ​​hoe je een mannenhol ontwerpt in een kleine kamer, dan zijn dingen als een bar en een tafelvoetbaltafel niet absoluut nodig.

Als het erop aankomt, is een mannenhol een plek om even weg te zijn. Je hoeft niet van sport te houden of te drinken om een ​​mannenhol te hebben. Heck, het kan een plek zijn waar je modelschepen bouwt of je voorraden doet. De truc voor het ontwerpen van een mannengrot is om het comfortabel te maken voor jou of de speciale man in je leven. Ik speel voor het spel van IO games in mijn manvace