Bij het kiezen van een professionele service voor reparatie of onderhoud van uw gebouw, is het essentieel om eerst uw opties te onderzoeken. Dit is de kwestie van esthetiek en interne gezondheid van uw huis of kantoor of een commercieel complex. Het moet niet lichtvaardig worden opgevat.

U moet uzelf enkele vragen stellen voordat u het beperkt tot een bepaalde professionele dienst. Vraag uzelf bijvoorbeeld af:

Is uw serviceprovider voor het onderhoud van commerciële gebouwen gekwalificeerd en goed uitgerust om de volledige reeks onderhoudsactiviteiten binnen en buiten uw huis / kantoor uit te voeren?

Het is belangrijk dat u ervoor zorgt dat de mensen die uw serviceprovider / VVE in dienst heeft en de technieken die deze gebruikt, bekwaam genoeg zijn om in het algemeen een bevredigende baan te vervullen.

Heeft uw serviceprovider / VVE een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten om eventuele servicekwesties te dekken?

Het is gebruikelijk voor goede dienstverleners om een ​​aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten en u de zekerheid te bieden voor het geval het werk niet tot het uiterste wordt geklaard.

Hoeveel ervaring heeft uw serviceprovider?

Hoe meer uw aannemer ervaren is, hoe meer bevredigende en uitgebreide dienstverlening u kunt verwachten. Met ervaring krijgt u ook veel referenties en getuigenissen die u kunnen helpen om op een beter geïnformeerde manier een beslissing te nemen.

Wat is het bereik van de diensten van uw serviceprovider?

Een uitgebreid servicebereik zou ervoor zorgen dat aan al uw reparatiebehoeften naadloos en economisch wordt voldaan. U kunt van uw aannemer verwachten dat hij zowel residentiële als commerciële projecten behandelt. Ze kunnen ook bezig zijn met nieuwe constructie van het onderhoud van woningen, industriële en commerciële gebouwen.