Dit jaar een keer in Nederland op vakantie? Of ga jij naar het buitenland, maar wil je ook nog even een weekendje weg in eigen land, zodat je je vrije dagen wat meer kunt verspreiden over het jaar? Dan zijn er vast nog genoeg plekken waar jij niet geweest bent. Nederland heeft namelijk veel mooie locaties én accommodaties. Want als jij in eigen land weg gaat, is het natuurlijk wel zo fijn als dit ook een mooie plek is en/of in een leuk vakantiepark, huisje of hotelkamer!

Waar kun je heen?

Er zijn in Nederland veel mooie (onontdekte) plekjes die ideaal zijn voor jouw getaway! Een aantal populaire bestemmingen in eigen land zijn: de Veluwe, Zeeland, Limburg, Friesland en de Waddeneilanden.

Op de Veluwe kun je heerlijk wandelen en genieten van de natuur. Er zijn hier dan ook volop vakantieparken en huisjes. In Zeeland kun je uiteraard een vakantie aan zee vieren en voor de ultieme beleving zijn er zelfs huisjes op het strand. Ga je voor een vakantiepark in Limburg dan heb je een echt buitenlandgevoel. Maak hier bijvoorbeeld een mooie wandel- of fietstocht door de heuvelachtige natuur. Maar ook in Friesland en op de Waddeneilanden geniet van je van het echte vakantiegevoel! In Friesland zijn er veel parken aan het water waar je een bootje kunt huren en op die manier de omgeving kunt ontdekken. Op de Waddeneilanden heb je een eilandvakantie in eigen land en geniet je van prachtige natuur en een gezellige sfeer!

Accommodaties in Nederland

In Nederland zijn er naast prachtige plekken om te verblijven ook volop leuke accommodaties. Afhankelijk van jouw wensen kun je kiezen voor een gezellige camping, vakantiepark met veel faciliteiten, een natuurhuisje waar je helemaal tot rust komt of een wat luxer hotel. Daarbinnen zijn ook genoeg mogelijkheden. Zo zijn vakantieparken waar je een knus tiny house kunt boeken, maar er zijn ook opties om een huisje met jacuzzi te boeken. Wat wordt jouw volgende getaway in Nederland?