iron, stainless steel, aluminium

Binnen de horeca is het zo dat er veelvuldig gebruik wordt gemaakt van een zogenaamde regaal. Een regaalwagen ziet er eigenlijk in de praktijk een beetje uit zoals een boekenplank of een legplank. In dit geval heeft dit handige artikel echter niets te maken met deze objecten. Voor een regaalwagen van RVS geldt dat ze ongelofelijk vaak wordt ingezet in horecagelegenheden. Zowel dienbladen als diepe en ondiepe GN-bakken in allerhande verschillende afmetingen kunnen op een dergelijke wagen worden vervoerd. Niet alleen kan het kopen van een regaalwagen ongelofelijk interessant zijn, in menig aantal drukke horeca-omgevingen is het zelfs een absolute vereiste om er de beschikking over te hebben. Ondanks het feit dat een regaalwagen in verschillende materialen verkrijgbaar is zijn het toch vooral de exemplaren in RVS die als de meest interessante worden bestempeld. Waarom? Dat laten we je bijzonder graag ontdekken hier op deze pagina!

             Ongelofelijk handig en bovendien ook plaatsbesparend

Wanneer je, je hebt verdiept in de informatie op deze pagina zal het direct duidelijk worden dat regaalwagens ongelofelijk handig zijn in gebruik. Bovendien is het ook nog eens zo dat ze over een plaatsbesparende werking beschikken. In het merendeel van de gevallen worden de bakken, platen of dienbladen bij een regaalwagen van RVS met de rand op de dragers geplaatst. Deze dragers zijn voor de items in kwestie op de juiste breedte in het frame geplaatst. Het spreekt daarbij voor zich dat ze zich ook op de correcte hoogte afstand ten opzichte van elkaar bevinden.

Dit zorgt ervoor dat zowel de bakken als de bladen niet alleen vuil, maar ook schoon van en naar de vaatwasser kunnen worden gebracht. Een niet onbelangrijk voordeel hierbij is terug te vinden in het feit dat de verschillende objecten zich boven elkaar bevinden. Zo kan er heel wat in één keer worden verplaatst binnen je horeca-omgeving zonder dat dit fysiek te belastend wordt. Bovendien zorgt de opbouw van een regaalwagen van RVS in de hoogte er ook voor dat ze bij niet gebruik niet onnodig veel plaats in beslag neemt.

             Wat maakt de keuze voor een regaalwagen van RVS zo voor de hand liggend?

Door de jaren heen zijn er regaalwagens gemaakt in de meest uiteenlopende materialen. Wanneer we op tegenwoordig het aanbod met regaalwagens van naderbij gaan bekijken kunnen we echter vaststellen dat het voornamelijk de exemplaren zijn die zijn gemaakt van RVS die de meeste populariteit genieten. Dat hoeft niet echt te verbazen. Er zijn namelijk een behoorlijk aantal interessante voordelen waar je op kan rekenen bij de keuze voor een regaalwagen van RVS. Denk op dit vlak aan de voordelen zoals hieronder aangegeven:

  • RVS is een ongelofelijk hygiënisch materiaal;
  • RVS is ongelooflijk duurzaam en heeft een lange levensduur;
  • Dit materiaal kenmerkt zich door een licht gewicht;
  • In elke horeca-omgeving komt de uitstraling van dit materiaal tot haar recht;

Voor menig aantal materialen die in de horeca kunnen worden gebruikt geldt dat ze helaas flink te lijden hebben onder de omstandigheden. Dat geldt helemaal niet voor RVS. Wil je dus met andere woorden het maximale potentieel uit je regaalwagen kunnen halen? Dan is kiezen voor een exemplaar die is gemaakt van RVS altijd veruit de interessantste keuze.

Bestel je RVS maatwerk eenvoudig via rvsmaatwerk.nl!