Een sleutel vervangen, wanneer doet u dat? Het is het beste om sleutels te vervangen als u er een kwijt bent. Vooral als het een sleutel van de buitendeur is. U moet dan eigenlijk het slot vervangen en niet de sleutels. U krijgt dan nieuwe sleutels bij het slot. U moet uw sleutel ook vervangen wanneer hij door slijtage erg zwak geworden is of de puntjes er niet meer goed uit kan duwen. Het is dan beter om een nieuwe sleutel te laten maken.

Uzelf buitensluiten

Niemand zit erop te wachten om buitengesloten te worden. Maar gelukkig kunt u voorkomen dat u zichzelf buitensluit. Het is belangrijk om de sleutel op tijd te vervangen, voordat hij afbreekt in het slot of niet meer werkt. Dan zal de slotenmaker naar uw huis moeten komen om het slot te vervangen. Dat zal echter een duurdere klus zijn. Iets wat u niet wilt. Een sleutel laten vervangen is goedkoper dan midden in de nacht een slotenmaker te laten langskomen omdat u naar bed wilt. Het is goed om te weten dat ze er dan voor u zullen zijn.

Wat kost een sleutel vervangen?

Een sleutel vervangen is vaak niet zo duur. Het hangt natuurlijk af van het soort slot en het materiaal. Ook moet er natuurlijk een goed origineel zijn om een extra te maken, zodat u de andere sleutels kunt vervangen. Wij zijn er zeker van dat u daar ook gebruik van kunt maken. Een goede slotenmaker kan u zeker helpen en zal weten wanneer uw sleutel en uw slot aan vervanging toe zijn. Het kan ook zijn omdat er nu betere sloten zijn dan een paar jaar geleden. Dus dan is het slim en goed om het slot en de sleutels te vervangen.