Secto Design is een Fins merk dat alleen de mooiste houten lampen produceert. Het gaat altijd om zeer originele houten lampen, lampen die perfect aansluiten bij meubilair van hout. De lampen van dit merk worden allemaal met de hand gemaakt en de look en feel van de lampen worden wereldwijd geprezen.

Kenmerkend is de tijdloze uitstraling van de houten lampen

Kenmerkend aan lampen van Secto Design is het tijdloze karakter. Niet voor niets zie je de lampen terug in zowel woningen als in openbare ruimtes. De lampen die Secto Design aanbiedt vallen op door de verschillende vormen en stijlen. Behalve dat steeds sprake is van heel fraaie lampen, is er ook steeds aandacht voor de esthetische kant en de ecologische kant. Het gebruikte hout van de lamp heeft het PEFC certificaat. Het gebruikte berkenhout  wordt in eigen land – in Finland dus- geteeld. Secto Design gebruikt bij het maken van de lampen elk stukje van de berk. Ook met de recyclage wordt door deze aanbieder nadrukkelijk rekening gehouden.

Kies je ook voor de bekende uitvoeringen van de lampen van Secto Design?

Secto Design biedt verschillende type lampen. Bekende uitvoeringen zijn de Octo, Atto, Aspino, Puncto en Secto. Je hebt houten lampen van Secto Design met beweegbare arm en ook de modellen Petite, Kontro, Victo, Owalo, Teelo en Magnum zijn zeer gewilde lampen van dit bekende merk dat aanzien heeft in heel de wereld.

Lampen van het Finse merk gelden als zeer trendy

De lampen van deze aanbieder kun je als zeer trendy omschrijven. De sfeer die ze uitstralen kun je beslist uitnodigend en aantrekkelijk noemen en met deze lampen zorg je altijd voor extra sfeer, in echt elke denkbare ruimte.  De speciale architectuur zorgt ervoor dat de lampen steeds precies de juiste hoeveelheid licht bieden. Bij de verschillende ontwerpen wordt nadrukkelijk rekening gehouden met het thema ruimte.

De lichtbronnen van Secto Design gelden als zeer milieuvriendelijke lichtbronnen

Secto Design is al enige tijd actief. Het merk zag in 1995 het levenslicht en de ontwerpen van de houten lampen kun je altijd fris en helder noemen. Er is steeds oog voor details en de houtbewerking kun je zonder enige twijfel zeer professioneel noemen. Vanaf de oprichting van het bedrijf timmert het danig aan de weg. Je vindt de lampen van dit merk dan ook in alle delen van de wereld. Tenslotte; met de lampen van dit merk koop je altijd zeer milieuvriendelijke lichtbronnen.

Design lampen koop je bij LampTwist!

Jarenlang plezier aan de tijdloze lampen

Wanneer je op zoek bent naar leuke lampen in je huis, dan heb je heel erg veel te kiezen. Wanneer je echter echt iets bijzonders wilt, dan is het Finse merk Secto Design toch echt een aanrader. Aan alles is gedacht en de investering in de lampen betalen zich terug, dit vanwege het zeer tijdloze karakter. Met ander woorden, aan de lampen van deze aanbieder beleef je echt jarenlang plezier. En dat zonder dat de lampen ook maar iets aan uitstraling en kwaliteit inboeten gedurende de jaren.