Wat kan Valor voor jou betekenen? Valor Services Group biedt een breed scala aan gespecialiseerde reinigingsdiensten in België en Nederland. Onze toegewijde Valoristen zijn altijd paraat om snel en vakkundig te handelen, met een scherp oog voor detail. Of het nu gaat om reguliere schoonmaak of complexe reinigingstaken, wij staan klaar om uw behoeften te vervullen. Sinds 30 oktober 2020 verenigen wij de krachten van All Kitchen Maintenance NV, Allindus NV, Valor Services BV, GIS/VTO BV en Alprebo onder één merknaam, zodat u één centraal aanspreekpunt heeft voor al uw professionele schoonmaak- en hygiëne-uitdagingen.

 

Bij Valor Services Group hechten wij veel waarde aan toegankelijkheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Ons team werkt niet met nummers, maar met mensen. Wij zijn een hechte groep professionals die altijd klaarstaan voor elkaar en voor onze klanten. Door te luisteren naar uw wensen, kunnen wij u persoonlijk en op maat bedienen. Onze toekomstgerichte aanpak garandeert dat wij voortdurend innoveren en de nieuwste trends in de schoonmaakbranche volgen.

 

Industriële schoonmaak

 

Industriële schoonmaak vereist een hoge mate van expertise en de juiste uitrusting. Bij Valor Services Group begrijpen wij de complexiteit en de uitdagingen van industriële omgevingen. Onze industriële schoonmaakdiensten zijn ontworpen om uw faciliteiten grondig en efficiënt te reinigen, zodat uw productieprocessen ongestoord kunnen doorgaan. Of het nu gaat om fabrieken, magazijnen of andere industriële locaties, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de hoogste hygiënenormen.

 

Industriële schoonmaak is een vak apart. Het vereist niet alleen gespecialiseerde kennis, maar ook de inzet van geavanceerde technieken en apparatuur. Onze Valoristen zijn getraind om met de grootste zorg en precisie te werk te gaan, zodat elk reinigingsproject tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Wij garanderen dat uw industriële omgeving veilig, schoon en operationeel blijft, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de reinigingsprocessen.

 

Professionele schoonmaak

 

Professionele schoonmaak is essentieel voor het behouden van een schone en gezonde werkomgeving. Bij Valor Services Group bieden wij professionele schoonmaakdiensten die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf. Onze ervaren Valoristen zorgen ervoor dat uw kantoor, winkel of andere commerciële ruimte altijd in optimale staat verkeert. Wij maken gebruik van de nieuwste reinigingstechnieken en hoogwaardige producten om de beste resultaten te garanderen.

 

Professionele schoonmaak door Valor Services Group betekent dat u kunt vertrouwen op constante kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij luisteren naar uw wensen en passen onze diensten aan om te voldoen aan de unieke eisen van uw bedrijf. Onze flexibele aanpak zorgt ervoor dat wij snel en efficiënt kunnen inspelen op veranderende omstandigheden en behoeften, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

 

Meest gestelde vragen over industriële schoonmaak

 

Industriële schoonmaak roept vaak veel vragen op. Hoe garandeert u de veiligheid tijdens het schoonmaken? Welke technieken en producten worden gebruikt? Bij Valor Services Group begrijpen wij dat u duidelijke en gedetailleerde antwoorden nodig heeft. Onze expertise in industriële schoonmaak stelt ons in staat om elke vraag met zorg en kennis te beantwoorden. Wij streven ernaar om uw zorgen weg te nemen en u te voorzien van de informatie die u nodig heeft om weloverwogen beslissingen te nemen over uw reinigingsbehoeften.

 

Droogijsstralen:

 

Droogijsstralen is een innovatieve en milieuvriendelijke reinigingstechniek die wij bij Valor Services Group toepassen. Deze methode gebruikt droogijs (vast kooldioxide) om oppervlakken te reinigen zonder schade toe te brengen. Droogijsstralen is ideaal voor delicate en gevoelige apparatuur, omdat het geen residu achterlaat en de oppervlakken niet beschadigt. Onze ervaren Valoristen zijn gespecialiseerd in het gebruik van deze techniek, waardoor wij effectieve en veilige reinigingsoplossingen kunnen bieden voor een breed scala aan toepassingen.

 

Droogijsstralen biedt tal van voordelen. Het is niet alleen effectief in het verwijderen van hardnekkige verontreinigingen, maar ook vriendelijk voor het milieu. Omdat er geen water of chemische middelen nodig zijn, is deze methode perfect voor sectoren waar hygiëne en milieubescherming van groot belang zijn. Bij Valor Services Group blijven we investeren in de nieuwste technologieën om onze klanten de best mogelijke service te bieden.